Logotyp


Nagelbehandlingar -
Fransförlängningar -
Löshårsinsättningar -
Spraytan -

Maria Åkerbergs produkter! -
Frans & Bryntjänster -
Hot Stone Massage -
Eksembehandling -
Fotbehandling -
Spa & Makeup -
Massage -
Vaxning -


Välkomna till oss!

Fransförlängning Lashia Påfyllning Klassisk - Stor
Bild
Information
Beskrivning:
Klassisk är för dig som vill ha ett naturligare resultat.

En korrekt applicerad ögonfransförlängning håller normalt 3-5 veckor. Rekommenderar en normal påfyllning ca var tredje vecka.

Inför bokad tid -
Använd ej ögonfransböjare innan du kommer.
Tänk på att komma 10 minuter innan din bokade tid börjar, för att i lugn och ro tvätta dina ögon på salongen. Detta för att säkerställa att fransarna är helt fria från olja och damm, så att dina fransar fäster ordentligt och för ett mer hållbart resultat.

Skötselråd -
Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning. Minimera användandet av produkter på ögonen. Speciellt oljebaserade produkter. Tvätta ögonen försiktigt och helst endast med ljummet vatten och rengöring utan olja. Gnugga inte ögonen. Använd ej vattenfast mascara eller ögonfransböjare med dina nya fransar.

Risker -
Som certifierad eyelash designer så utför vi din fransförlängning på ett korrekt sätt så att riskerna blir så gott som obefintliga. Märker du en irritation inom 24 timmar då det börjar sticka och klia på övre ögonlocket bör du kontakta oss omedelbart för borttagning av fransarna. Rekommendationen är att låta ögonen vila i minst 3 månader. Sedan kan man prova att sätta några få fransar till att börja med för att se om det uppstår en reaktion.
Vissa kan även vara känslig mot tejp/pads som används under ögonen för att skydda underfransarna. (Säg till om du har en överkänslighet mot t.ex. kirurgtejp så kan vi använda alternativa metoder.) Inga pengar tillbaka vid allergisk reaktion då fransstylisten inte kan påverka detta.

Vid allergisk reaktion från limmet tar vi bort fransar gratis på behandlingar utförda på salongen.
Längd: 90 min
Pris (från): 650,00 kr

Utövare
Utövare som utför behandlingen: Beatrice - Fransstylist Lashia